Concert pascal
MOPAN Suceava

Kate Middleton (41 de ani) și soțul ei Prințul William (41 de ani) au încheiat anul 2023 cu o mică recapitulare, publicând pe rețelele de socializare un scurt videoclip cu imagini ce scot în evidență cele mai importante momente ale anului pentru familia regală. Și cum nu pot avea parte doar de publicitate pozitivă, se pare că Prinții de Wales au fost catalogați drept „leneși” de către un comentator regal, potrivit click.ro.

Prințesa Kate Middleton (41 de ani) și Prințul William (41 de ani) au fost criticați de un comentator regal pentru atitudinea lor „leneșă” față de angajamentele familiei regale, după ce s-a aflat că au avut cu 300 de angajamente mai puțin decât Prințesa Anne în 2023. Soții Wales au avut 172 și, respectiv, 123 de angajamente în 2023, însă, spre deosebire de sora Regelui Charles, care a avut 457 de ieșiri, cei doi sunt cu mult în urmă.

Comentatorul regal Gareth Russell a ținut să scoată în evidență faptul că Prințul William arată influența mamei sale prin faptul că acordă prioritate vieții de familie, relatează okmagazine.ro.

Totodată, el susține că, spre deosebire de alți membri ai familiei regale, Prințul William și Kate Middleton ar putea să nu fie la fel de afectați de critici și a recunoscut impactul Prințesei Diana asupra monarhiei.

Însă, a subliniat faptul că, din cauza echilibrului actual dintre viața profesională și cea personală, există un potențial pericol pentru reputația cuplului: „Pericolul pentru ei este că, deși acest lucru este aproape sigur motivat de prioritizarea vieții lor de familie, le-a permis răutăcioșilor lor să îi prezinte ca fiind leneși”, a mai spus comentatorul regal Gareth Russell, conform sursei menționate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet, accesând: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/kate-middleton-si-printul-william-catalogati-2328511.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava