Concert pascal
MOPAN Suceava

Katy Perry a făcut echipă cu Global Brands Group pentru a lansa propria colecţie de încălţăminte, anul viitor, informează contactmusic.com.

Artista în vârstă de 30 de ani a ales să lucreze cu Global Brands Group, pentru că, sunt cei care au reuşit cel mai bine să-i înţeleagă “ideile artistice” pe care le-a avut când a creat pantofii care vor putea fi cumpăraţi de oricine, începând de anul viitor.

Faimoasa cântăreaţă a declarat, într-un interviu acordat site-ului WWD.com: “A fost un ţel de-al meu, să creez ceva pentru orice buzunar. Crearea unei colecţii de încălţăminte a venit natural pentru mine, a fost un prim pas. După ani de căutări şi documentări, am ajuns la concluzia că cei mai potriviţi pentru mine, ca parteneri, sunt cei de la Global Brands, ei au rezonat cel mai bine cu ideile mele artistice. Ei mi-au înţeles viziunea, au înţeles că sunt foarte atentă la detalii şi, de asemenea, au puterea de a da viaţă schiţelor mele de pantofi.”

Katy a anunţat şi pe Twitter că, începând din 2017, doritorii vor putea cumpăra pantofi creaţi chiar de ea. “Pregătiţi-vă pentru noua mea colecţie de încălţăminte care va fi disponibilă în magazine începând din primăvara anului 2017!”, a scris Katy Perry pe contul de socializare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava