MOPAN Suceava

Russell Brand și-a dorit copii cu Katy Perry în timpul mariajului lor. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2010 și, în timp ce Russell era pregătit să devină părinte, Katy nu era, pentru că nu vroia să-și sacrifice cariea pop, potrivit contactmusic.com.

Katy – care a divorțat de actoruld e comedie în februarie 2012 – a spus, potrivit sursei citate: ”Russell și-a dorit foarte mult să-i fac un copil, dar eu știam că nu sunt pregătită. Era un fel de autoapărare. Cred că aveam în minte: ‘Dacă fac un copil, atunci va trebui să mă sacrific – va trebui să stau mai mult acasă.’ Îmi doream și eu asta, dar știam că nu sunt pregătită.”

Interpreta hit-ului ‘Roar’ – care acum are o relație cu muzicianul John Mayer – susține că încă nu este pregătită să devină mamă, dar când va simți că este momentul, vrea să fie mamă ‘cu normă întreagă’. Într-un interviu acordat editorilor revistei americane Marie Claire, Katy, 29, a spus: ”Cu siguranță încă nu sunt pregătită și nici nu pot să plănuiesc asta. Când voi decide că este timpul să-mi întemeiez o familie, voi vrea doar să fiu mamă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava