Concert Pascal

Russell Brand și-a dorit copii cu Katy Perry în timpul mariajului lor. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2010 și, în timp ce Russell era pregătit să devină părinte, Katy nu era, pentru că nu vroia să-și sacrifice cariea pop, potrivit contactmusic.com.

Katy – care a divorțat de actoruld e comedie în februarie 2012 – a spus, potrivit sursei citate: ”Russell și-a dorit foarte mult să-i fac un copil, dar eu știam că nu sunt pregătită. Era un fel de autoapărare. Cred că aveam în minte: ‘Dacă fac un copil, atunci va trebui să mă sacrific – va trebui să stau mai mult acasă.’ Îmi doream și eu asta, dar știam că nu sunt pregătită.”

Interpreta hit-ului ‘Roar’ – care acum are o relație cu muzicianul John Mayer – susține că încă nu este pregătită să devină mamă, dar când va simți că este momentul, vrea să fie mamă ‘cu normă întreagă’. Într-un interviu acordat editorilor revistei americane Marie Claire, Katy, 29, a spus: ”Cu siguranță încă nu sunt pregătită și nici nu pot să plănuiesc asta. Când voi decide că este timpul să-mi întemeiez o familie, voi vrea doar să fiu mamă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava