Concert pascal
MOPAN Suceava

Katy Perry şi casa de discuri Capitol Records trebuie să plătească 2,78 milioane de dolari cântăreţului de muzică rap Marcus Gray, cunoscut ca Flame, după ce un juriu a decis că piesa „Dark Horse” a interpretei americane conţine un pasaj dintr-o melodie a rapper-ului, informează contactmusic.net.
Cântăreaţa în vârstă de 34 de ani a depus mărturie luna trecută, susţinând că „Dark Horse” este o compoziţie originală. Aceasta a declarat că piesa a fost creată de producătorii şi compozitorii ei.
Cu toate astea, verdictul a fost dat joi, 1 august, la Los Angeles, la finalul procesului intentat de Gray, care susţinut că beat-ul din melodia „Joyful Noise” a fost folosit în single-ul lui Perry fără a i se cere acordul, mai notează contactmusic.net.
,,Compozitorii piesei «Dark Horse» consideră asta o batjocură a justiţiei”, a spus Christine Lepera, avocatul lui Perry, declarând totodată că va face apel.
Casei de discuri Capital Records i-a fost ordonat să îi plătească lui Gray daune de 1,2 milioane de dolari, în timp ce lui Perry i s-a cerut suma de 550.000 de dolari. Producătorii şi alţi colaboratori trebuie să plătească restul de până la 2,7 milioane de dolari, mai notează aceeaşi sursă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava