Concert pascal
MOPAN Suceava

Astăzi, internetul este plin de rețete pentru „pui ca la KFC”. Ceea ce mulți nu știu e că procesul de gătire din restaurantele KFC e foarte similar cu cel de acasă. Așa s-a născut Schimb de Bucătari: singurul cooking show în care gătim pui ca la KFC… la KFC.

Pe parcursul show-ului, KFC face schimb de bucătari cu 5 influenceri cu tipuri diferite de conținut, dar pe care îi leagă pasiunea pentru gătit pui ca la KFC și nu numai: Dragoș Neacșa, Cristina Andrei, Sorin Stan, Andreea Corb și Keed.

Schimb de Bucătari este cel mai nou proiect lansat sub platforma-concept KFC Social Entertainment Channel. Încă din 2019, KFC și agenția McCann Worldgroup Romania au lansat mai multe proiecte de content sub umbrela SEC, printre care se numără și SOCIALME, FRIENDZONE, The CROPPERS sau POP or DROP.
Noutatea show-ului Schimb de Bucătari este accesul în culise, chiar în bucătăria KFC, pentru toți urmăritorii din online, dar și fanii din offline.

“KFC este despre pui #pebune și bucătari exact la fel. Așa că ce ne-am propus a fost pe cât de simplu, pe atât de complicat – să arătăm asta și consumatorilor, comunității din social media, curioșilor sau scepticilor. Rezultatul? Un show marca KFC Social Entertainment Channel în care deschidem, la propriu, ușa bucătăriei KFC. Avem invitați savuroși, un bucătar KFC pe bune și toate secretele la iveală, mai puțin 11 dintre ele.” Claudia Bodnar, Social Media Manager, Sphera Franchise Group.

„Pe bune, acum. La cât pui se mănâncă zilnic la KFC, e greu să nu te întrebi: <<Oare puiul e gătit dinainte?>>, <<Măcar au bucătari?>>. Pe bună dreptate, și pe mine m-au trecut tot felul de gânduri. Asta până am intrat într-o bucătărie KFC și am văzut cât de simplu și natural se întâmplă totul. Dar ca mine mai sunt: scepticii, curioșii care au încercat să replice rețeta pe internet și mulți alții. Cum le deschizi tuturor ochii? Simplu. Deschizând ușile bucătăriei KFC într-un cooking show în care gazda e chiar un bucătar KFC.” Ionuț Cioroiu, Copywriter, McCann Worldgroup România.

Gazda show-ului este Claudiu, un bucătar KFC cu o poveste pe bune, la fel ca puiul KFC: o întâmplare amuzantă a facut ca el să se angajeze la KFC, iar de atunci, au trecut 6 ani, timp în care s-a convins mai bine decât oricine că acolo, puiul e gătit pe bune. Cine e mai potrivit să transmită mesajul brandului, dacă nu el?

„Chiar așa, te angajezi datorită unei întâmplări copilărești, iar după 6 ani te trezești gazda unui show în care principalul subiect este bucătăria KFC: locul unde îți faci veacul de așa mult timp. Sunt sigur că există mulți sceptici, dar îi invit să urmărească cu mare atenție toate episoadele, iar apoi să își formeze o părere. Eu zic că după acest show care a transparentizat întregul proces de gătire, oamenii se vor convinge: puiul este gătit #pebune.” Claudiu Agapie, Bucătar KFC.

Show-ul poate fi urmărit din 19 octombrie, pe micile sau marile ecrane (depinde cum te uiți la videouri pe YouTube). Fiecare săptămână aduce un nou episod, dedicat unui influencer diferit. Urmărește Schimb de Bucătari, aici: https://www.youtube.com/@kfcro.

CREDS:

1. Monica Eftimie – Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group
2. Claudia Bodnar – Social Media Manager, Sphera Franchise Group
3. Gina Zgubea – Senior Digital Manager, Sphera Franchise Group
4. Adriana Staicu – Brand Manager, Sphera Franchise Group
5. Mariana Serafim – NPD Manager, Sphera Franchise Group
6. Florina Călin – PR Manager, Sphera Franchise Group
7. Ioana Zamfir – Executive Creative Director, MRM Romania
8. Ionut Cojocaru – Content Director, MRM Romania
9. Nicolae Anghel – Director of Photography
10. Ionut Cioroiu – Copywriter, McCann Bucharest
11. Paula Ionescu – Senior Copywriter, McCann Bucharest
12. Mihai Constantinescu – Senior Art Director, McCann Bucharest
13. Denisa Gaina – Social Copywriter, MRM Romania
14. Diana Neagu – Social Art Director, MRM Romania
15. Claudia Cofaru – Account Director, MRM Romania
16. Anca Humureanu – Account Executive, McCann Bucharest
17. Marin Carmen – Business Lead, McCann Bucharest
18. Mara Ciama – AV Producer, McCann Bucharest
19. Andrei Balan – Head of Strategy, MRM Romania
20. Lavinia Stroilescu – Social Media Strategist, MRM Romania
21. Dora Boldor – Account Director, UM România
22. Dany Dinu – Digital Manager, UM România
23. Diana Secu – Digital Associate, Golin România
24. Bianca Ionescu – PR Manager, Golin România

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava