Concert pascal
MOPAN Suceava

Kim Kardashian va publica un volum forografic care va fi realizat exclusiv din colecția ei de selfie-uri, potrivit contactmusic.com.

Ce cadou i-ai putea oferi unei persoane care are totul? Kim Kardashian are, în sfârșit răspunsul – un volum cu selfie-uri din propria colecție. Ideea i-a venit starletei americane după ziua de naştere a soţului ei, rapperul Kanye West, căruia i-a oferit, cu ocazia zilei lui de naștere, album cu fotografii polaroid.

„S-a dovedit a fi un cadou atât de cool, încât mi-a venit ideea de a lansa o carte, o carte cu selfie-uri.”, a spus ea în cel mai recent episod al show-ului ‘Keeping Up With The Kardashians’. „Și voi face și câteva fotografii mai provocatoare. Să fim serioși, fiecare fată își pozează posteriorul în oglindă … Poate vă voi include în volum și câteva din ele.”, a adăugat Kim Kardashian.

Volumul se va intitula „Selfish” şi va fi publicat în aprilie 2015 de editura Rizzoli. Fotografia pentru coperta volumului a fost deja lansată pe internet, o prezintă pe Kim Kardashian într-o ipostază provocatoare şi sexy și este, bineînțeles, un selfie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava