Concert pascal
MOPAN Suceava

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților intenționează să amenajeze un cimitir eparhial însă deocamdată terenul este în litigiu. Anunțul a fost făcut de IPS Calinic, după ce a fost întrebat de un enoriaș. ”Da, intenționăm să facem un cimitir eparhial. Terenul fiind însă în litigiu, nu vă putem oferi mai multe detalii în acest moment”, a răspuns ierarhul.

Iată întrebarea enoriașului:

”Dacă nu este cu supărare că vă întreb, citisem în presă cu ceva timp în urmă că veți primi în cadrul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților teren pentru cimitir, lucru care ne bucură foarte mult, cunoscând calitatea serviciilor oferite de către instituția dumneavoastră până acum (de exemplu, serviciile sociale aferente Fundației Anastasie Crimca). Este adevărată această știre? Unde vor fi amplasate locurile de veci? Există vreun demers poate ca parohiile din oraș să primească și ele cotă egală de locuri de veci? Există o promisiune veche a domnului primar Ion Lungu că s-ar acorda acest beneficiu bisericilor din oraș (în campania electorală a dumnealui de acum aproximativ 8 ani în urmă)”.

La Suceava se dorește amenajarea unui cimitir eparhial însă deocamdată terenul este în litigiu, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava