Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Vicovu de Sus a început lucrările la prima șosea de centură a orașului. Primarul din Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, a declarat că șoseaua de centură va fi compusă din două tronsoane de drumuri existente care se modernizează în momentul de față prin două proiecte finanțate în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”. El a arătat că cele două contracte au o valoare de 3 milioane de euro. Primarul din Vicovu de Sus a arătat că prin aceste proiecte vor fi modernizate două drumuri cu o lungime totală de 8,5 kilometri. Vasile Iliuț a explicat că cele două drumuri care vor fi modernizate vor forma o centură ocolitoare a orașului, care pleacă din Vama Vicovu de Sus și ajunge până la granița cu Bilca. El a ai spus că centura orașului va fi folosită atât de mașinile de mare tonaj, cât și de cei care au terenuri agricole.

„Este o investiție de mare importanță pentru Vicovu de Sus, pentru că orașul nu are nicio șosea de centură iar dacă se înregistrează un bloca nu se mai poate circula”, a arătat Vasile Iliuț. El a mai adăugat că cele șoseaua de centură va avea două benzi și va fi construită pentru vehicule cu o greutate de până la 40 de tone pentru a se putea scoate astfel traficul greu din oraș.

La Vicovu de Sus se lucrează la prima șosea de centură a orașului. Vasile Iliuț: „Este o investiție de mare importanță pentru orașul nostru”, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava