Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Vicovu de Sus va începe în luna iunie lucrările la șoseaua de centură a orașului. Anunțul a fost făcut de primarul Vasile Iliuț, care a precizat că investiția se realizează prin două proiecte finanțate prin Programul Național „Anghel Saligny” cu o valoare de aproape 3 milioane de euro. Vasile Iliuț a precizat că prin aceste proiecte vor fi modernizate două drumuri cu o lungime de 8,5 kilometri. „Au fost desemnați constructorii și urmează să semnăm contractul. Și cred că în iunie se va da drumul și la lucrări. Cele două drumuri care vor fi modernizate vor forma o centură ocolitoare a orașului, care pleacă din Vama Vicovu de Sus și ajunge undeva în zona Bilca. Această centură va fi folosită atât de mașinile de mare tonaj, cât și de cei care au terenuri agricole”, a arătat primarul din Vicovu de Sus.

Pe de altă parte, el a precizat că în oraș continuă și alte lucrări de infrastructură, în scurt timp urmând să înceapă asfaltarea a încă doi kilometri de drumuri. De asemenea, Vasile Iliuț a spus că se continuă cu lucrările la trotuare, iluminat și plantat copaci în satul Bivolărie, pe drumul de legătură cu localitatea Putna. „Este o zonă turistică, vine vara și trebuie să o finalizăm. La trotuare pe zona Bivolărie mai avem de făcut pavajul pe încă doi kilometri. Iar după ce se realizează lucrările de canalizarea trebuie refăcut trotuarul cu piste de biciclete pe partea dreaptă a drumului spre Putna. Deci în total mai avem vreo 5 kilometri de trotuare și piste de biciclete care vor trebui făcuți în zona Bivolărie”, a spus Vasile Iliuț. El a arătat că în momentul de față se continuă și cu lucrările de extindere a rețelei de canalizare în oraș.

Primăria Vicovu de Sus va începe în luna iunie lucrările la șoseaua de centură a orașului, 6.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava