Concert pascal
MOPAN Suceava

Mai este puţin până pe 9 ianuarie, când va debuta la PRO TV noul sezon din „Survivor”. În momentul în care noi scriem acest material, Faimoşii şi Războinicii sunt în drum spre Republica Dominicană. Click! îţi spune pe cine au lăsat vedetele în urmă şi cine le va duce dorul cât timp vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Luni dimineaţă cei 12 Faimoşi şi cei 12 Războinici şi-au luat zborul spre Republica Dominicană. 20 de ore de zboruri, aşteptare, emoţii. Într-un live pe reţelele sociale, Remus Boroiu (34 de ani), specialist în transformare corporală, a povestit că vor mai face o escală la Madrid şi apoi încă 10 ore până în Punta Cana.

După o ultimă noapte ­într-un pat de hotel, ei vor „ateriza” în junglă, fără telefoane şi fără nici un confort. Remus a mai fost în „Ferma vedetelor” aşa că este oarecum familiarizat cu acest tip de reality-show. Despre el vă mai putem spune că după „Ferma” s-a retras în Bali, unde a cunoscut-o pe Sarah, din Egipt, şi s-au căsătorit.

Acum el a luat drumul junglei şi este aşteptat acasă de frumoasa sa soţie. La fel şi mega-cunoscutul Jorge (40 de ani), cântăreţ şi prezentator cu o vastă experienţă pe scenă.

Solistul îşi lasă acasă superba soţie, Ramona Prodea, care, deşi are 50 de ani, arată ca de 20. Ea l-a însoţit la aeroport pe simpaticul solist pe numele său adevărat George Papagheorghe, şi i-a promis că va avea grijă de tot.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/lacrimi-si-suspine-pe-cine-au-lasat-acasa-2232316.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava