Concert pascal
MOPAN Suceava

Lady GaGa a spus că pe primul loc al listei sale de scopuri de atins în această viață se află următoarele lucruri:  căsătoria, întemeierea unei familii și mai multe activități filantropice.

Recent, autoarea hit-ului ‘Stupid Love’ a început să se întâlnească cu antreprenorul Michael Polansky, iar relația lor devine tot mai serioasă, potrivit unoer apropiați ai cuplului.

Faimoasa cântăreață de 34 de ani a spus, într-un interviu acordat editorilor revistei InSyle, potrivit contactmusic.com, că țelurile ei sunt: „Căsătoria. Mai multă muzică, mai multe filme, mai multe activități caritabile cu Fundația Born This Way. Vreau să fac mai multă muncă filantropică. (…) Am foarte multe vise și speranțe. Ceea ce voi reuși să duc la îndeplinire nu știu, nu am nicio idee, dar știu că voi face toate astea cu oamenii pe care îi iubesc.”

Întrebată despre întemeierea unei familii, Lady Gaga a spus: „Abia aștept să am copii. Abia aștept să devin mamă. Nu este incredibil ceea ce putem face? Putem purta un omuleț în noi și să îl creștem. Apoi, iese și devine treaba ta, ca mamă, să îl ții în viață.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava