Concert pascal
MOPAN Suceava

Laurențiu Reghecampf nu vede deloc cu ochi buni ultimele apariții ale fiului său, Laurențiu Reghecampf junior, zis Bebeto, în reality-show-ul mamei sale de la Antena Stars, dar nici pe cea din filmul „Complotul bonelor”, regizat de Iura Luncașu. Click! a aflat la ce gest ar fi recurs antrenorul pentru a stopa aparițiile fiului său, în vârstă de 15 ani, la TV și pe marile ecrane.

Anamaria Prodan (51 de ani) e pe cai mari, în ultima vreme. Impresara și-a găsit un iubit celebru, pe boxerul Ronald Gavril, și a bifat câteva reușite notabile în plan profesional.

A reluat reality show-ul de familie de la Antenă, de data aceasta fără fostul soț, Laurențiu Reghecampf, și a obținut rolul principal în comedia lui Iura Luncașu, „Complotul bonelor”.

În ambele proiecte, însă, impresara și-a implicat întreaga familie, de la copii până la bonă.

Click! a aflat însă că desele apariții la tv și pe marile ecrane ale lui Bebeto, nu i-ar fi picat deloc bine antrenorului Laurențiu Reghecampf, drept pentru care antrenorul ar fi trimis chiar notificări la Antene, considerând excesivă expunerea fiului său, în condițiile în care el și impresara se află încă în divorț.

„Reghecampf nu și-a mai vizitat copilul pe care îl are cu Anamaria de aproape 3 ani. Comunică foarte rar cu Bebeto, iar cel mic Laurențiu Junior îl sună doar când tatăl lui îi face notificări pentru că apare în filme sau în reality-show. A trimis notificări prin avocați, în acest sens”, au declarat surse din Antenă, pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/laurentiu-reghecampf-nu-vrea-sa-si-mai-vada-fiul-2349871.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava