Concert pascal
MOPAN Suceava

Lenny Kravitz, 57 de ani, a postat o fotografie pe contul lui de Instagram în care apare în timp ce se răsfață cu o cafea cu lapte după o noapte albă petrecută în studioul de înregistrări. Artistul american și-a anunțat fanii că lucrează intens la trei albume pe care vrea să le lanseze în 2022, potrivit click.ro.

Lenny Kravitz, 57 de ani, a postat o fotografie pe Instagram în care apare cu ibricul în mână, în bucătărie, la prima oră a zilei. El le-a povestit fanilor că nu a închis un ochi toată noaptea pentru că a avut de lucru în stutioul de înregistrări. Tată actriței Zoe Kravitz susține că cele trei albume sunt pe placul tuturor și că nopțile pierdute în studioul de înregistrări nu au fost în zadar. Pe durata anului 2020, Lenny Kravitz s-a răsfățat fără să vrea și a luat o pauză din cauza pandemiei de COVID-19. El a petrecut timpul închis în casă și compunând diferite piese. Acum a venit timpul care toate creațiile lui să devină hituri.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/lenny-kravitz-se-tine-destul-de-bine-dupa-o-noapte-alba-la-cei-57-de-ani-ai-lui

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava