• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

HC Vaslui a început un program pe o perioadă determinată, program care presupune promovarea în Liga Naţională de handbal masculin. Dacă în sezonul trecut formaţia vasluiană doar a “tatonat” terenul neputându-se pune cu Steaua, în acest an se pare că fostul antrenor al CSU Suceava vrea să-şi facă o echipă cu care să “defileze” în Divizia A. În acest scop, ştiind pe ce poate conta, Leonard Bibirig a încercat şi chiar reuşit să adune în jurul său “atleţii” pe care-i ştia de la Suceava.

După Mădălin Ţuţu, jucător ghinionist, dar cu mare potenţial care s-a întors acasă la fel ca şi antrenorul său, la Vaslui a mai venit Marius Ignat, pivot cu o viteză de reacţie deosebită şi mai nou, Alin Smeu, sportiv care a evoluat la CSU II Suceava şi este dornic de afirmare. Le dorim baftă celor de la HC Vaslui, dar ne îngrijorează faptul că tot mai mulţi jucători de la CSU Suceava pleacă spre alte zone. Jucătorii echipei sucevene au demonstrat cu prisosinţă de-a lungul ultimilor ani că au valoare şi merită să fi apreciaţi.

Oricum, HC Vaslui cu Leonard Bibirig la timonă va reveni în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava cu ocazia Memorialului “Mihai Mironiuc”. La turneul programat la sfârşitul săptămânii viitoare vor mai participa Universitatea Suceava şi Minaur Baia Mare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava