MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Bogdan Gheorghiu, consideră că programul de guvernare al PSD poate fi scenariul unui film cu titlul „Dictatură controlată”. „Unul dintre adepții acestei ideologii este Vasile Rîmbu, candidatul decuplat de partid, mare susținător al dictaturii controlate, dat fiind faptul că toată viața a lucrat doar în funcții numite, dar neapărat funcții de control. Vasile Rîmbu are în sânge postura de controlor și nu înțelege că a fi controlor este diametral opus situației de a păstori o comunitate, de a înțelege nevoile cetățenilor și de a fi în slujba acestora. Dar Vasile Rîmbu are concurență, pentru că vine tare din urmă mai tânărul care a sărit toate etapele și treptele firești și acum își încearcă norocul la consiliul județean”.

Cred că este bine să-i știe lumea apucăturile de mic dictator, care sună prin redacții de ziare, reproșând jurnaliștilor cu experiență că titlurile știrilor nu sunt pe placul său. Mai mult, merge să filmeze emisiuni și, în cazul în care nu-i place vreo întrebare adresată de reporteri, oprește filmarea și cere să fie eliminată această parte”, a arătat Gheorghiu. El a adăugat că din informațiile pe care le are Gheorghe Șoldan se ceartă și cu scorurile electorale apărute și

în mediul online, crezând că „cineva îl lucrează la numărul de like-uri”. „Tinere, stai liniștit, nu fură nimeni like-uri să le ia acasă. Problema ta cea mai mare este atitudinea paranoică, care e un semn clar de înclinații dictatoriale. Urmând pașii din manualul dictaturii controlate, vă amintesc acțiunile sale. Sună și amenință directori de deconcentrate pentru că se asfaltează drumuri naționale într-un județ liberal. Sau le interzice să facă sensuri giratorii unor primari liberali, până nu stau de vorbă cu el. Face presiuni asupra unor șefi de agenții naționale să nu elibereze avize pentru autostradă decât atunci când poate spune că a fost aportul lui (ex. Agenția de Mediu) ori să nu aprobe Spitalul Clinic Județean până nu dă el aprobarea. Avem o colecție de astfel de abordări, care îl conturează ca personaj principal al filmului Dictatură controlată”, a spus deputatul liberal Bogdan Gheorghiu.

Comandat de PNL Filiala Suceava, Cod AEP 21240015

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava