Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Organizaţiei Judeţene Suceava a ALDE, deputatul Alexandru Băişanu, a fost ales în una dintre funcţiile de vicepreşedinte la nivel naţional al acestei formaţiuni politice. Congresul extraordinar al ALDE a avut loc în zilele de 21 şi 22 aprilie, la Palatul Parlamentului, delegaţii acestui partid din întreaga ţară reunindu-se pentru a vota noua structură de conducere naţională. Alegerile au avut loc sâmbătă, 22 aprilie, Călin Popescu Tăriceanu fiind ale preşedinte unui al ALDE. În acelaşi timp au fost aleşi 16 vicepreşedinţi şi un Birou Politic Executiv cu 17 membri şi 12 membri supleanţi. Delegaţia ALDE Suceava la congresul naţional a fost formată din 22 de membri de partid şi a fost condusă de senatorul Ilie Niţă.

Din partea ALDE Suceava a fost depusă o singură candidatură pentru o funcţie de vicepreşedinte al partidului la nivel naţional, cea a liderului judeţean Ştefan Alexandru Băişanu. În urma alegerilor, Alexandru Băişanu a obţinut 625 de voturi, clasându-se pe locul nou ca număr de voturi pentru funcţiile de vicepreşedinte.

După alegerile de sâmbătă, senatorul ALDE de Suceava, Ilie Niţă, a ţinut să sublinieze faptul că alegerea lui Alexandru Băişanu în funcţia de vicepreşedinte al partidului reprezintă o performanţă pentru filiala judeţeană. „Este o mândrie pentru noi să avem un vicepreşedinte ales la nivel central, prin liderul judeţean Alexandru Băişanu. Este prima dată când ALDE Suceava are un ales în structurile centrale ale partidului”, a spus Ilie Niţă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava