Concert pascal
MOPAN Suceava

Linda Evangelista (57 de ani) a ajuns la o înțelegere în procesul de 50 de milioane de dolari împotriva companiei Zeltiq Aesthetics, care deține procedura de criolipoliză numită CoolSculpting, ce i-a distrus viața fostului manechin, notează click.ro.

În 2016, ea a dezvoltat un efect secundar rar, rămânând desfigurată, după ce a apelat la această metodă de slăbire. Zilele trecute, Linda a scris într-o postare pe Instagram că este fericită că poate lăsa în urmă procesul și că așteaptă cu nerăbdare „un capitol nou” în viața ei. Ea le-a mulțumit prietenilor și familiei pentru susținere. Fostul supermodel canadian nu a oferit, însă, detalii despre suma oferită de Zeltiq Aesthetics, care a făcut-o să decidă să cadă la pace în acest proces.

În procesul pe care l-a intentat anul trecut împotriva companiei care deține brandul CoolSculpting, fostul model a cerut daune de 50 de milioane de dolari, invocând faptul că a fost „desfigurată brutal” de procedura despre care a spus că „a făcut fix opusul a ceea ce a promis”.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/linda-evangelista-a-cazut-la-pace-in-procesul-de-641351.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava