Concert pascal
MOPAN Suceava

Cei cinci membri ai trupei Linkin Park vor susţine un concert în onoarea regretatului lor coleg, Chester Bennington, pe 27 octombrie, la Hollywood Bowl, Los Angeles, informează contactmusic.com. Acesta va fi primul show pe care trupa îl va susţine de la moartea lui Chester, iar banii obţinuţi din vânzarea biletelelor vor merge către fundaţia One More Light.

De asemenea, membrii trupei au lansat un videoclip-tribut – ‘One More Light’, care include filmări cu Chester în concerte şi backstage. „‘One More Light’ a fost scrisă cu intenţia de a trimite dragoste celor care au pierdut pe cineva drag. Acum ne aflăm şi noi în această situaţie.”, se arată într-un comunicat al trupei, potrivit sursei citate.

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a fost găsit spânzurat, pe 20 iulie, într-o vilă din Palos Verdes Estates, Los Angeles. Vocalistul Linkin Park – care de-a lungul timpului s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool – şi-a luat viaţa de ziua şi în acelaşi mod ca şi bunul său prieten Chris Cornell – care s-a spânzurat în mai 2017. „Nu-mi pot imagina o lume fără tine în ea”, a scris Bennington într-o scrisoare postată pe site-urile de socializare, după moartea lui Chris Cornell.

Chester Bennington era tatăl a şase copii din două căsătorii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava