Concert pascal
MOPAN Suceava

Click! a aflat însă că actorul Mihai Bendeac mai are de stat câteva luni pe bară, pentru că este nevoit „să-şi spele imaginea” după neînţelegerile cu foştii şefi.

Zilele acestea, îndrăgitul actor şi om de televiziune este din nou în atenţia presei, după ce a publicat pe reţelele sale sociale o fotografie cu sigla postului PRO TV şi un mesaj cu referire la planurile sale profesionale.

Cu toate acestea, nu îl vom revedea prea curând pe micile ecrane în postura de protagonist al unui show tv, căci, în urma scandalului de la Antena 1, după ce a părăsit filmările în plin sezon al emisiunii „iUmor”, unde a stat la masa juriului din 2016, de la debutul emisiunii, este nevoit să mai stea pe bară. „Trebuie să-şi spele imaginea, să mai stea în pauză, ca să nu mai fie asociat cu ce s-a întâmplat şi cu proiectele de la Antena 1”, au povestit, pentru Click!, surse din apropierea actorului. Până să dezvăluie care este noul lui show de la PRO TV, se pare că Mihai va realiza câteva filmări şi pentru noul sezon al serialului „Clanul”.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/lovitura-de-proportii-pentru-mihai-bendeac-cum-a-2240480.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava