Concert pascal
MOPAN Suceava

Bianca Rus (33 de ani) are mulți admiratori care o curtează de mult timp! Însă, vedeta nici nu se gândește la ei! De când a ales să își micșoreze stomacul și a slăbit 70 de kilograme, artista arată spectaculos, iar invitațiile la cafea curg din partea domnilor care doresc să o cunoască, notează click.ro.

După un divorț scandalos, în 2018, de afaceristul Antonio Luigi Gottschling (33 de ani), iată că diva nu își mai dorește, momentan, să audă de căsătorie. Contactată de Click!, blondina a dezvăluit cu ce speranțe în suflet intră în anul ce vine. „Îmi doresc de la anul care urmează să vină numai cu lucruri bune. De exemplu, să am mai mulți bani, mai mult spor să fac lucruri și să călătoresc peste tot în Europa și nu doar. De exemplu, la anul sper să ajung în Iordania. Nu îmi doresc să mă recăsătoresc în 2023. Nu este în planul meu. Sunt bine așa cum sunt. Cariera și evoluția mea sunt pe primele locuri, așa că nu vreau să mă abat de la ele.”, a spus Bianca Rus, pentru Click!.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/a-slabit-70-de-kilograme-si-nu-vrea-sa-mai-auda-de-2230719.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava