Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihai Trăistariu (43 de ani), artistul care a reușit să obțină locul 4 la Eurovision în 2006, a anunțat că a găsit piesa potrivită pentru Eurovision! Surpriză însă, artistul vrea să concureze pentru altă țară. Click! a aflat de ce a luat această decizie!

Artistul a anunțat, zilele acestea, că tocmai ce a găsit o compoziție pe placul lui, cu care va merge sigur în competiția europeană de anul viitor. Piesa aparține unui compozitor finlandez.

„Vreau să țin surpriză piesa deocamdată, pentru că fanii Eurovison, cel puțin ăștia din România, sunt foarte răutăcioși și țin surpriză până va fi gata tot.”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Click!

Surpriza, însă, acum vine! Trăistariu este atât de încrezător în potențialul noii piese, încât este decis să meargă să reprezinte o altă țară, în condițiile în care participarea României în competiția de anul viitor de la Eurovision este incertă, la acest moment.

„Eu aș vrea să încerc pentru România, dar, cum se zvonește că nu se mai ține, pentru că ăsta al nostru a luat zero puncte, și sunt zvonuri că nu se mai ține anul acesta, mă duc pentru altă țară. Sunt vreo 15 țări care permit artiști din străinătate și atunci nu am nici o problemă cu asta. Dacă se face, particip pentru România, dacă nu, mă înscriu cu melodia pentru alte țări. Se poate peste tot. Văd eu unde, sunt destule: Azerbaidjan, Suedia, Finlanda, Danemarca, San Marino!”, a mai spus artistul, pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/lovitura-mihai-traistariu-a-gasit-piesa-pentru-2305422.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava