Concert pascal
MOPAN Suceava

Vedeta din filmul „Basic Instinct” („Instinct primar” n.r) și câștigătoarea Premiului Oscar în 1996 pentru „cea mai bună actriță”, Sharon Stone (65 de ani), a dezvăluit că și-a pierdut jumătate de avere în urma prăbușirii băncii Silicon Valley Bank, notează click.ro.

Sharon Stone a vorbit despre lovitura financiară pe care a avut-o în timp ce îi îndemna pe participanți să facă donații pentru cercetarea cancerului în timpul unui discurs la gala de strângere de fonduri a Fondului de Cercetare a Cancerului Pentru Femei ( WCRF) din Beverly Hills, unde a fost onorată cu premiul Courage. „Știu că este dificil să îți dai seama cum să trimiți bani prin sms. Sunt o idioată când vine vorba de tehnologie, dar știu să scriu un cec. Și, acum, și asta este o formă de curaj, pentru că sunt conștientă de ceea ce se întâmplă. Mi-am pierdut jumătate din bani în urma acestei «chestii» bancare, dar asta nu înseamnă că eu încă nu mă aflu aici”, a declarat Sharon Stone în timpul discursului ei, potrivit Page Six.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/lovitura-pentru-sharon-stone-si-a-pierdut-2251246.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava