Concert pascal
MOPAN Suceava

Sharon Stone, 64 de ani, a făcut recent o dezvăluire teribilă! Legendara actriță a povestit chinul prin care a trecut, după ce medicii au diagnosticat-o greșit și i-au prescris un tratament invaziv și dureros. Sharon Stone s-a adresat unui alt medic, care i-a confirmat actriței că suferă de o tumoare ce trebuie extirpată urgent, notează click.ro.

Reflectând asupra experiența sale, Stone și-a încurajat fanii să ceară întotdeauna și o doua opinie medicală, dacă simt că ceva este în neregulă.

Nu este prima dată când Sharon Stone se confruntat cu excizia unei tumori. Anul trecut, ea a dezvăluit în biografia sa, The Beauty of Living Twice că, în 2001, medicii au trebuit să îndepărteze tumorile benigne din corpul ei, care erau erau «gigantice», mai mari decât sânul ei. În urma procedurii, ea a relatat cum un chirurg plastician i-a făcut implanturi mamare mai mari decât și-ar fi dorit, fără consimțământul ei, în timpul unei intervenții chirurgicale de reconstrucție a sânilor, mai notează sursa citată.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/vestea-trista-pentru-sharon-stone-a-fost-2217359.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava