MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute s-a desfășurat ultima etapă a sezonului regulat al seriei A a Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori I. Competiţia s-a derulat în sistemul tur-retur, la care s-a adăugat un turneu disputat în două etape, echipele jucând fiecare cu fiecare.

În această ultimă rundă, LPS Suceava a întâlnit echipa LPS Iași pe care a întrecut-o cu scorul de 30-25 (12-15). Debutul primei reprize a fost ezitant, cu multe ratări, nesincronizări în faza de apărare, ceea ce a permis echipei oaspete să conducă la pauză pe tabela de marcaj. Pauza s-a dovedit a fi benefică, în repriza secundă gruparea suceveană fiind mult mai bună atât în apărare cât și în atac, fapt consemnat pe tabela de marcaj. Cu această victorie echipa LPS Suceava a acumulat 45 de puncte ocupând locul III în seria A, lucru care permite accederea în turneul semifinal ce se va desfășura în perioada 22-26 martie, într-o localitate ce va fi stabilită de FRH.

Și-au adus aportul la această performanță: Edi Duman, Cosmin Moglan şi Florin Mihăescu – portari, Bogdan Plugariu, Andi Tofănel, Alexandru Cocoş, Ionuţ Logofătu, Marcello Oarga, Bogdan Cozorici, Ovidiu Cozorici, Robert Alupoaie, Antonio Pintilei, Iulian Cojan, Relu Chirilă, Claudiu Lăzurcă, Vlăduţ Lazoreac, Emil Solcan. Formaţia LPS Suceava este pregătită de profesorul Petru Brânduşe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava