• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Imediat după ce a fost investit ca antrenor al echipei Foresta Suceava, Adrian Iencsi şi-a schiţat deja un program de pregătire şi a fixat obiectivele preliminare. Aşa cum era şi normal, în prima fază, cea a reacomodării la efort, tehnicianul de pe banca grupării sucevene se va familiariza cu toţi jucătorii aflaţi în lot fiind ajutat în demersul său de asistentul său Bogdan Tudoreanu.

„Îi cunosc pe câţiva dintre jucători, pe Semeghin, Daniel Bălan, Marius Matei şi Avram şi abia aştept să mă acomodez cu toţi şi să văd ce potenţial au. Avem o perioadă scurtă de pregătire, deoarece campionatul ligii secunde va debuta în 30 iulie şi trebuie să ne descurcăm rapid pentru că va fi o singură serie de liga a II-a, una extrem de dificilă.

Aştept să vină şi un antrenor cu portarii şi să facem un stagiu de pregătire centralizată” a declarat antrenorul Adrian Iencsi care speră, la fel ca toţi iubitorii fotbalului sucevean, ca Foresta să activeze tot în liga a II-a.

Se pare că Foresta Suceava va pleca luni într-un cantonament la Câmpulung Moldovenesc şi va efectua un prim meci amical azi la Bacău cu Sport Club, acesta fiind un moment bun ca antrenorul Adrian Iencsi să urmărească noii săi jucători.

După zece zile Foresta Suceava va reveni din stagiul de pregătire centralizată şi va aconta câteva meciuri amicale puternice. Conducerea formaţiei sucevene va încerca să găsească noi jucători cu care să întărească posturile deficitare.

Adrian Iencsi speră ca şi Dorin Goian, cu care se cunoaşte bine, să vină alături de clubul Foresta Suceava pentru că fotbalul de aici are nevoie de cel mai bun produs al său din istorie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava