Concert pascal
MOPAN Suceava

Municipiul Bacău a găzduit la sfârşitul săptămânii trecute finalele Campionatelor Naţionale de atletism pentru juniori II, acolo unde au fost prezenţi cei mai buni sportivi din România la această categorie de vârstă. Dintre sportivii suceveni, cea mai bună clasare a obţinut-o Daniel Claudiu Mihăescu, de la CSM Dorna Vatra Dornei. Atletul pregătit de antrenorul Cristian Prâsneac a reuşit să-şi depăşească toţi adversarii în proba de 1.500 de metri, devenind astfel campion naţional cu un timp de 4:09.26.

Şi cursa feminină de 1.500 de m a avut printre protagoniste o suceveancă, este vorba de Angela Veronica Olenici, de la LPS Suceava. Sportiva antrenată de profesorul Toader Flămând a trecut linia de sosire a doua, cu timpul de 4:36.93, intrând astfel în posesia medaliei de argint. Aceeaşi Olenici a fost foarte aproape să urce pe podium şi în cursa de 3.000 de metri, pe care a încheiat-o a patra.

LPS Suceava a mai punctat la Naţionalele de juniori II prin Corina Murariu, locul 4 la 800 de metri, Matei Ionescu, locul 6 la 60 de metri, Florin Pitic, locul 7 la 800 de metri şi locul 9 la 400 de metri, Sebastian Daniel Moldovan, locul 10 la 400 de metri, şi prin ştafeta de 4×400 de metri, care a încheiat cursa pe poziţia a 6-a.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava