Concert pascal
MOPAN Suceava

Lucrările de modernizare a Primăriei Ipotești au fost inaugurate astăzi în prezența unui numeros auditoriu. La eveniment au participat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, deputatul PNL, Ioan Bălan dar și primarii de Adâncata-Viorel Cucu, Moara-Eduard Dziminschi și Salcea-Ezekiel Belțic. Investiția în valoare de 2,5 milioane de lei a fost realizat cu bani  de la bugetul local.

”Primăria  arăta ca acum 40 de ani. S -au schimbat geamurile, ușile, tabla pe acoperiș și s-a izolat exteriorul. Am amenajat curtea exterioară și am creat 35 de locuri de parcare, am realizat o rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități și am înlocuit instalațiile electrice, termice și sanitare. Am extins Primăria cu 300 de metri pătrați și am amenajat o nouă sală pentru ședințele de Consiliu Local, modernă și dotată cu aparatură de ultimă generație dar și o arhivă. Fiecare departament al instituției beneficiază de birouri separate astfel încât Primăria a devenit mai funcțională. Am creat condiții civilizate pentru angajați ca să lucreze mai eficient dar și pentru cetățenii care vin la Primărie cu diverse probleme”, a declarat Dumitru Gulei. El a ținut să evidențieze colaborarea foarte  bună cu Consiliul Județean și să-i mulțumească președintelui Flutur pentru sprijinul dat comunei Ipotești.

Ioan Bălan: ”Mă bucur să văd aici un lucru extraordinar și anume o comuniune între cetățenii acestei comune”

”Unii îl cunoașteți foarte bine pe primar care este un om al faptelor și mai puțin al vorbelor,  un om care muncește mult care  duce la îndeplinire proiecte importante așa cum este și acesta. Mă bucur să văd aici un lucru extraordinar și anume o comuniune între cetățenii acestei comune, cetățeni creștini care așa cum spunea părintele Bobu se înțeleg și asta este un lucru extraordinar. Asta ne ajută să ne ținem uniți să ne dezvoltăm. Cu siguranță sunt mai multe opțiuni politice, mai multe păreri dar cel mai important lucru este să cădem de acord pe marile proiecte îndeosebi pe proiectele de dezvoltare ale comunei Ipotești, o comună extrem de importantă, o prelungire a municipiului Suceava am putea spune și văd aici o dezvoltare extraordinară.  Poate ar trebui să vorbim mai mult despre această locație dar eu vă spun că această investiție este o parte din multitudinea de investiții pe care le are în dezvoltare azi comuna Ipotești. Îl felicit pe primarul Gulei, Consiliul Local în integralitatea lui, pe consilieri, pe viceprimari pe primarii noștri prezenți aici. Avem ce învăța de la ei. Un lucru important de subliniat este că munca echipei pe care dezvoltat-o primarul Gulei aici  își arată roadele acum”.

 

Gheorghe Flutur: ”Domnule Gulei, felicitări pentru ce faceți. Mi-e drag să vin la oamenii care fac treabă”

”Domnule Gulei felicitări pentru ce faceți. Domnul Gulei este un om care recunoaște că vorbește mai puțin și nu este un atlet al vorbelor dar face treabă și asta e important. Mi-e drag să vin la oamenii care fac treabă.  Ipoteștiul are acum 10.000  de locuitori, practic este o extensie a Sucevei care  se dezvoltă iar noi trebuie să găsim soluții. O localitate care aproape 100% are gaz, apă și canal înseamnă civilizație aici în proximitatea Sucevei. Nici nu se putea altfel. O localitate care are școli modernizate,  care pregătește un proiect pe o școală verde, care are în lucru un cămin cultural modern. Am și eu un drum aici cu care v-am pus la încercare dar îl vom scoate la capăt drumul județean care merge spre Bosanci. Este în întârziere dar se lucrează și se va lucra și mai intens. Noi va trebui să dăm drumul la legătura cu E85 la stația de 110 kw. Acest drum va ține loc de bucata de șosea de centură care lipsește. Am vorbit cu primarul Gulei să vedem cum facem să ieșim peste apa Sucevei la autostrada A7 că va trebuie să trecem Suceava și să ne înțepăm acolo undeva în zona firmei Linda Ecotil. Unii poate nu cred dar pe 26 septembrie avem ultima dezbatere la Suceava pentru A7. Trebuie să gândim pozitiv. Mă bucur pentru dezvoltarea Ipoteștiului și de aceea îl felicit încă o dată pe primarul Gulei.

Lucrările de modernizare a Primăriei Ipotești inaugurate în prezența președintelui Gheorghe Flutur și a deputatului Ioan Bălan. Primarul Gulei: ”Primăria arăta ca acum 40 de ani”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava