• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat că au fost finalizate lucrările prevăzute pentru anul acesta la Drumul Naţional 29 Suceava – Botoşani. Investiţia în modernizarea DN 29 Suceava – Botoşani se ridică la suma de 68 de milioane de lei, şi este realizată de un consorţiu de firme format din companiile UMB Spedition, Tehnostrade, Consitrans şi Arcada Company. Lucrările au început la mijlocul lunii octombrie 2013, în prezenţa premierului Victor Ponta. Acesta s-a declarat impresionat de desfăşurarea de forţe a companiei UMB Spedition, care a adus la inaugurarea lucrărilor nu mai puţin de 98 de basculante, 40 de excavatoare şi circa 200 de muncitori.
În cursul zilei de miercuri, Nechifor a spus că UMB Spedition şi-a asumat pentru anul acesta doar pregătirea terenului pentru lucrările care ar urma să fie realizate anul viitor. „Din informaţiile pe care le am au terminat tot ce aveau de făcut în privinţa casetelor de drum, adică acele intrări pe zone de poduri şi podeţe, precum şi pregătirile pentru extinderea carosabilului. Ei au terminat ce aveau de făcut anul acesta. A fost un efort foarte mare, au venit cu foarte multe utilaje, şi într-un timp scurt au reuşit să facă ceea ce alte firme poate făceau în câteva luni. Important este că s-a pregătit terenul, iar anul viitor, odată cu venirea primăverii vor putea să înceapă partea de lucrări definitive”, a declarat Cătălin Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava