Concert pascal
MOPAN Suceava

Solistul trupei U2, Bono, urăște să caute informații despre el pe Google, dar pentru a vedea care au fost reacțiile fanilor după ce trupa sa a lansat albumul ‘Songs of Innocence’, gratis, pe iTunes, a intrat pe diferite site-uri de socializare care l-au suprins, însă, într-un mod plăcut de această dată, pentru că a găsit și laude.

„Cineva mi-a spus ieri: ‘Ar trebui să intri pe câteva site-uri dedicate trupei U2’, lucru care mă înspăimântă de obicei, pentru că rar găsesc lucruri bune scrise despre noi, fanii nu sunt atât de ușor de mulțumit, dar de data aceasta chiar s-au supărat.”, a spus Bono, potrivit contactmusic.com.

Rocker-ul în vârstă de 54 de ani – care are patru copii împreună cu soția sa, Ali, fetele Jordan, în vârstă de 25 de ani, și Memphis, 23, și băieții Elijah, 15, și John, 13 – a recunoscut că fata sa cea mare l-a avertizat că lansarea albumului a provocat indignare online, dar el i-a ignorat email-urile.

Printre persoanele impresionate de noul disc al trupei se numără băiatul în vârstă de 15 ani al lui Bono, Elijah. „Băiatul meu de 15 ani cântă minunat la chitară și este un mare fan al trupei Oasis, de asemenea, este un mare fan Nirvana, așa că a fost impresionat de câteva dintre piesele de pe album.”, a explicat Bono, potrivit sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava