Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute la Reşiţa s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Tineret Under 23 la lupte greco-romane. Şcoala suceveană şi-a demonstrat din nou valoarea la această competiţie, sportivii pregătiţi la CSM Suceava de Valerică Gherasim, Andrei Bolohan şi Daniel Ciubotaru reuşind să urce de trei ori pe podiumul de premiere.
Teodor Horătău, la categoria 59 de kilograme, a avut o evoluţie perfectă cucerind medalia de aur, colegii săi, Ion Marian, la categoria 98 de kilograme şi Constantin Huţuleac, la categoria 130 de kilograme, au devenit vicecampioni naţionali.
Performanţa este absolut remarcabilă pentru că cei trei medaliaţi sunt încă juniori, fiind cu doi până la cinci ani mai mici ca vârstă decât majoritatea concurenţilor.
„Îi felicit pe sportivi noştri pentru modul în care s-au comportat la acest Campionat Naţional de Tineret.  Este o generaţie deosebită care promite mari performanţe.
Vreau să mulţumesc pentru sprijinul acordat de Primăria şi Consiliul Local Suceava, Clubului Sportiv Municipal, Liceului cu Program Sportiv şi nu în ultimul rând domnilor Sevi Ocu Caba de la Restaurantul „Melody” şi Paul Popovici de la firma Euro Express Full” a declarat antrenorul Andrei Bolohan.
Alâi doi luptători suceveni, Iulian Şopârlă şi Marius Blându, s-au clasat pe locurile 5, respectiv 7, la Campionatele Naţionale de Tineret Under 23. În urma rezultatelor obţinute la acest concurs, CSM Suceava s-a situat pe locul V în clasamentul pe echipe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava