Concert pascal
MOPAN Suceava

Suceava are din nou un campion naţional de seniori la lupte greco-romane, ultimul titlu la individual pentru CSM fiind câştigat acum aproximativ 30 de ani. Cel care a reușit această performanță este Adrian Agache, antrenat în prezent la Clubul Sportiv Municipal Suceava de Daniel Ciubotaru, dar care a fost descoperit şi format până la vârsta de 18 ani de antrenorul Valerică Gherasim, la Liceul cu Program Sportiv din Suceava. Component al loturilor naţionale de la 14 ani, Adrian Agache a câştigat medalia de aur la Campionatul Naţional Individual de seniori de la Reşiţa la categoria 77 de kilograme, deşi este în ultimul an de juniori I şi a luptat cu sportivi mai mari ca vârstă.

„A fost un turneu final cu meciuri foarte dificile pentru Adrian Agache, mai ales că este încă junior I şi a luptat cu seniori. A avut patru meciuri, trei le-a câştigat prin superioritate şi o finală în care s-a impus la puncte, cu scorul 5–4. Acest titlu de campion al României are în spate mulţi ani de muncă şi sacrificii, şi cu siguranţă Adrian Agache nu se va opri aici”, a explicat Valerică Gherasim, antrenor ce l-a descoperit şi format la LPS Suceava pe Adrian, iar la aceste finale l-a asistat la colţ.

Anul trecut, Adrian Agache a câştigat nu mai puţin de opt medalii, între care una de aur la juniori I, argint la tineret şi bronz la seniori. La 18 ani, Adrian Agache a trecut la Clubul Sportiv Municipal Suceava, unde este antrenat de Daniel Ciubotaru.

„Această medalie de aur este o performanţă notabilă pentru clubul nostru, mai ales c-au trecut aproape 30 de ani de când n-am avut un campion la seniori, la individual. Medalii am mai avut şi la individual, şi la echipe. Mulţumim pentru sprijin Primăriei şi Consiliului Local Suceava, Ambro Suceava, Harivex, Sevi Caba de la Restaurant Melody, Valentin Stănuţ, George Andronic şi Dan Buliga”, a declarat antrenorul Daniel Ciubotaru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava