Concert pascal
MOPAN Suceava

Suceveanul Teodor Horătău, legitimat în prezent la gruparea bucureșteană Metrorex, a fost selecționat să facă parte din echipa României de seniori pentru Cupa Mondială la lupte greco-romane, care va avea loc în Serbia, în intervalul 12-18 decembrie. Sportivul în vârstă de 23 de ani a fost descoperit de antrenorul Andrei Bolohan, care l-a pregătit în perioada petrecută la Liceul cu Program Sportiv și mai apoi la CSM Suceava.

Horătău este multiplu medaliat la campionatele naționale de juniori, tineret și seniori. Luptătorul  sucevean  fost în primii cinci la la Campionatele Europene de juniori și tineret, la categoria 63 de kilograme, iar în acest an a ocupat locul zece la Europenele de seniori.

„Teodor Horătău este un tânăr deosebit de talentat, fiind unul dintre luptătorii preferați ai profesorului Constantin Tăpârjan, părintele luptelor greco-romane sucevene, care ne-a părăsit în urmă cu șase ani, tot în luna decembrie. Nu urcat încă pe podiumul de premiere la competițiile internaționale, dar are timp și pentru acest lucru. Sper ca la Cupa Mondială din Serbia, să aibă mai mult noroc și să facă un rezultat mare. Mă bucur pentru succesul lui Teodor Horătău și îi doresc numai bine. Aș dori să amintesc, la finele acestui an, câțiva oameni care l-au susținut în perioada petrecută la Suceava, este vorba de Ilie Gherman, George Andronic, Valentin Stănuț, Sevi Caba sau regretatul Nicolai Cazac”, a declarat antrenorul Andrei Bolohan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava