Concert pascal
MOPAN Suceava

Una din marile speranţe ale luptelor sucevene, component al lotului naţional olimpic de juniori I, luptătorul Teodor Horătău, pregătit de antrenorul Andrei Bolohan, va participa în Turcia, la finele acestei săptămâni la Campionatul European de Lupte Greco-Romane pentru juniori I. Luptătorul sucevean, produs al CSŞ-LPS Suceava, va avea mai întâi cântarul oficial, urmând ca apoi să lupte pe tabloul categoriei 55 de kilograme de la Europene. Teodor Horătău a dovedit o formă foarte bună în acest an, când a reuşit să câştige aurul la Balkan Cup în Turcia, şi medaliile de bronz la Internaţionalele României de la Bucureşti şi Internaţionalele Germaniei.

„Teodor Horătău se află într-o formă foarte bună şi mă aştept la europene să facă o surpriză frumoasă. Ne dorim să vină în primii cinci şi, de ce nu, să câştige o medalie, mai ales că la concursurile internaţionale din acest an s-a impus în faţa mai multor medaliaţi de la europenele de anul trecut. Dacă va reuşi acest lucru, cu siguranţă va obţine un loc în lotul României la Campionatul Mondial de juniori I, ce va avea loc în luna august în Brazilia. Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru sprijinul pe care ni-l acordă, dar şi foştilor luptători Sevi Caba (Restaurant Melody), Ilie Gherman, Vali Stănuţ şi Paul Popovici”, a declarat antrenorul sucevean Andrei Bolohan.

Luptătorul sucevean Teodor Horătău, ce din acest an luptă sub culorile clubului CSM Suceava, este la primul european la această categorie de vârstă, el participând şi la un Campionat Mondial, dar la juniori II (cadeţi).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava