Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Un machiaj profesional poate include diverse servicii sau pachete specifice, cum ar fi: machiaj profesional pentru film, machiaj mireasa, machiaj de seara sau machiaj de zi, machiaj de nunta. Aceste tipuri de machiaj se realizeaza folosind diverse tehnici, utilizate de catre saloanele profesionale de make-up.

De cele mai multe ori, un machiaj profesional se realizeaza in salon, insa exista artisti certificati care lucreaza si la domiciliu, folosind aceleasi produse si tehnici. Pentru a te bucura cu adevarat de un make-up profesional si de beneficiile acestuia, trebuie sa alegi cu grija specialistul care se va ocupa de el.

Ce beneficii are un machiaj profesional fata de machiajul simplu pe care ti-l poti face singura acasa?

  • Calitatea: un machiaj profesional este realizat, in primul rand, cu produse pe care, de cele mai multe ori, tu nu ti le poti permite in raport de investitie. Astfel, rezultatele vor fi vizibil mult mai calitative in cazul unui machiaj profesional.
  • Aspectul: principalul scop al unui machiaj profesional este sa iti scoata in evidenta caracteristicile chipului, lasand totusi o impresie cat mai naturala. Aspectul unui machiaj realizat de un specialist va fi din start superior, fata de ce vei reusi tu sa iti realizezi acasa.
  • Garantia: orele de practica si experienta, dar si certificarile unui specialist vor reprezenta o garantie pentru un machiaj reusit.
  • Efectul: un machiaj profesional rezista mult mai bine decat unul facut acasa, tocmai datorita produselor de calitate si tehnicilor speciale prin care este realizat.
  • Costul in raport cu calitatea: chiar daca te va costa mai mult, daca raportezi acest cost la calitate, vei observa ca ai realizat o adevarata investitie in frumusetea ta.

Acestea sunt doar cateva din principalele beneficii ale unui machiaj realizat de un profesionist. Un astfel de make-up poate sa te scoata in evidenta mult mai usor. Ba mai mult, profesionistul va sti sa-ti asorteze perfect machiajul cu tinuta si sa faca din acesta un punct forte in aparenta ta.

Sursa: Woman2Woman.ro – machia profesional, de seara, de nunta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava