Concert pascal
MOPAN Suceava

Mădălin Ionescu (53 de ani) și Cristina Șișcanu (39 de ani) formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbizul românesc și nu ezită niciodată să le arate fanilor cât de mult se iubesc și nici să le povestească prin ce trec în fiecare zi. Deși cei doi au avut parte de o cină romantică cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, se pare că prezentatorul TV a ținut să îi mai facă o surpriză soției sale, notează click.ro.

În urmă cu câteva luni, soția lui Mădălin Ionescu a simțit nevoia să facă mai multe schimbări în viața ei. Inițial, ea și fostul prezentator TV și-au scos casa la vânzare, dar au dezvăluit și faptul că se gândesc să își achiziționeze și o mașină mai spațioasă. Ei bine, iată că visul i s-a îndeplinit! Cristina Șișcanu a primit mașina mult visată, un bolid de lux mare, de familie, care are șapte locuri.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au fost joi, la o zi după Ziua Îndrăgostiților, în Craiova, unde i-au fost înmânate cheile noului autoturism. „Cea mai tare surpriză pe care am avut-o vreodată! Pentru ea m-a dus soțul la Craiova! Am crezut că mi se oprește inima… vă povestesc un pic mai târziu”, a anunțat Cristina Șișcanu pe pagina sa personală de Instagram, după ce a primit mașina mult visată, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/madalin-ionescu-cadou-de-95-de-mii-de-euro-pentru-2340524.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava