Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Madonna a primit aprobarea din partea reprezentanţilor Curţii din Lilongwe, Malawi, de a adopta două fetiţe gemene, Esther şi Stella, informează contactmusic.com.

Purtătorul de cuvânt al Curţii din Lilongwe, Mlenga Mvula, a spus pentru Reuters că Madonna, în vârstă de 58 de ani, a fost prezentă în sala tribunalului când judecătorul Fiona Mwale a hotărât că artista are acordul de a adopta gemenele. „Astăzi, Înalta Curte a decis că poate adopta cei doi copii. De fapt, în momentul în care s-a luat această decizie, Madonna era prezentă în sala tribunalului alături de avocaţii ei.”, a spus Mlenga Mvula.

Madonna, care este mama biologică a doi copii, Rocco Ritchie, 16, şi Lourdes, 20, a adoptat primul copil, pe David Banda, dintr-un orfelinat din Malawi, în 2006, când încă mai era căsătorită cu Guy Ritchie. În 2009 l-a înfiat pe Mercy James, tot din Malawi.

Madonna a întemeiat în 2006 fundația ‘Raising Malawi’, care susține că a plătit milioane de dolari pentru finanțarea orfelinatelor și a altor instituții pentru protecția copiilor din Malawi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava