Concert pascal
MOPAN Suceava

Leonard Miron și-a asumat public orientarea sexuală, însă recunoaște că cel mai greu moment a fost atunci când a trebuit să-i spună mamei sale verde în față că este gay. S-a întâmplat cu doi înainte de moartea mamei sale, notează click.ro.

La acel moment, cei doi au avut o discuție aprinsă, în urma căreia mama lui Leonard Miron a refuzat să mai vorbească cu fiul său timp de trei luni de zile. „Eram de 14 ani împreună cu Miguel când i-am spus mamei că sunt gay. Era cu doi ani înainte să moară. Ne-am certat de la niște vecini care erau gay și i-au adus pizza și nu a vrut să mănânce de la ei. A zis: <eu nu vreau pizza homosexuală> Atunci i-am spus: <și dacă eu sunt la fel?> I-am zis: <hai să încetăm să ne mai prefacem că tu ai crezut că Miguel și ceilalți doi iubiți pe care i-am avut sunt doar prietenii mei>. Atunci mi-a zis: <nu vreau să te mai văd!> I-am zis: <nu pot să te forțez>. Am plecat în Anglia și trei luni nu mi-a răspuns la telefon. Apoi o săptămână vorbea monosilabic, după care vorbea de câinele vecinului, de vremea de afară, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”, a povestit Leonard Miron, miercuri, la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, potrivit sursei citate. Mama lui Leonard Miron a fost bolnavă de cancer pancreatic din 2013 și a refuzat să mai urmeze tratamentul care îi putea prelungi viaţa. Femeia a decedat în 2015.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mama-lui-leonard-miron-reactie-dura-cand-aflat-ca-fiul-ei-homosexual-eram-de-14-ani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava