Concert pascal
MOPAN Suceava

Astăzi, 12 decembrie, comemorăm 40 de ani de la dispariția unui titan al cinematografiei și al scenei românești, Amza Pellea. Un actor cu un talent remarcabil, Pellea a lăsat în urma sa o moștenire impresionantă, iar povestea iubirii vieții sale adaugă o notă de emoție în amintirea sa.

Cauza morții sale rămâne controversată, deși se presupune că a fost provocată de un cancer pulmonar în evoluție rapidă, notează click.ro. Cu toate acestea, teoriile din acea perioadă au sugerat posibilitatea unei intervenții premeditate, acuzând securitatea pentru presupuse iradiații care ar fi accelerat evoluția bolii.

În spatele scenei, în culisele vieții sale, Amza Pellea a trăit o poveste de dragoste frumoasă alături de Domnica. Inițial, Domnica nu i-a acordat prea multă atenție actorului celebru. Cu toate acestea, farmecul și naturalețea lui Amza au cucerit-o treptat. Oana Pellea, fiica marelui actor, a povestit despre începuturile relației dintre părinții ei: „O superbitate de femeie, nu-l băga în seamă”, au scris cei de la Adevărul.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/despre-marea-iubire-a-lui-amza-pellea-o-2323561.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava