Concert pascal
MOPAN Suceava

Departe de România, la peste 10.000 de kilometri, Maria Ciobanu își trăiește bătrânețea liniștit, frumos și cu cei dragi aproape. Regina muzicii populare românești apare într-o poza recentă, publicată de fiica ei, în care arată foarte bine, alături de soțul ei: elegantă, machiată, coafată – o adevărată divă! În septembrie a împlinit 84 de ani, dar nu-i arată, scrie click.ro.

De mai bine de patru ani, Maria Ciobanu a decis să se stabilească în America. În România vine rar, doar o dată sau de două ori pe an, pentru a-și mai vedea rudele, lăsând cu limbă de moarte ca atunci când va fi vremea, să fie îngropată în pământ românesc. „Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec și îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, declara Maria Ciobanu acum ceva timp, conform sursei citate.

Peste Ocean, solista locuiește într-o casă mare și frumoasă la Los Angeles, alături de fiica sa, Camelia, care o îngrijește ca pe ochii din cap.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/maria-ciobanu-aparitie-impecabila-la-84-de-ani-588684.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava