• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Maria Shriver, mama iubitului lui Miley Cyrus, Patrick Schwarzenegger, a rămas șocată când a văzut pozele nud ale cântăreței în revista V, potrivit unei surse.„Maria este scârbită de fotografii. Pur și simplu nu înțelege: de ce ar face Miley treaba asta și cum de nu îl deranjează pe Patrick.”, a spus o sursă, potrivit contactmusic.com.

Jurnalista în vârstă de 59 de ani nu prea este de acord cu relația amoroasă dintre fiul ei și autoarea hit-ului ‘Wrecking Ball’, însă nu reacționează pentru că simte presiune din partea soțului ei, Arnold Schwarzenegger, 67. Aceeași sursă a adăugat: „Nu este tocmai într-o situație plăcută, simte presiune din partea lui Arnold, nu vrea ca ea să fie polițistul cel rău. Singura persoană care-i împărtășește părerea este Katherine (fata ei).”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava