Concert pascal
MOPAN Suceava

Şeful Direcţiei Domeniului Publice din cadrul Primăriei Suceava, Marian Andronache, are cele mai mari şanse pentru a fi desemnat de Mişcarea Populară drept candidat pentru funcţia de primar al Sucevei, candidatura acestuia fiins agreată şi susţinută chiar de liderul naţional al partidului, Traian Băsescu.

În cursul zilei de marţi, 10 noiembrie, o delegaţie din partea Mişcării Populare Suceava a participat la Bucuresti la o întâlnire cu liderii naţionali ai partidului, respectiv Traian Basescu, prim-vicepresedintele Cristian Diaconescu, preşedintele executiv Eugen Tomac şi secretarul general Dorel Onaca. „În acest context, a fost prezentat şi profilul de viitor primar de care sucevenii şi Suceava au nevoie. Un specialist în administraţie, un om tânăr, un om cinstit, un om care care nu a mai fost înregimentat politic, care cunoaşte realităţile din municipiul Suceava şi un om care este capabil să genereze şi să realizeze proiecte. Mişcarea Populară Suceava a identificat acest profil de viitor primar în persoana domnului inginer Marian Andronache, a cărui experienţă în administraţie deja o cunosc mulţi suceveni”, a declarat liderul Mişcării Populare Suceava, Corneliu Popovici. El a adăugat că „după un dialog sincer, onest şi constructiv” între Marian Andronache şi presedintele Mişcării Populare, Traian Basescu, atât acesta, cât şi ceilalţi lideri nationali ai partidului „s-au declarat încântaţi de soluţia propusă de MP Suceava”. Corneliu Popovici a subliniat că liderii naţionali ai Mişcării Populare vor susţine candidatura lui Marian Andronache, fiind convinşi că este o alegere „corectă, cinstită şi capabilă” să câştige Primăria Suceava.

Marian Andronache are 50 de ani, şi conduce cea mai mare direcţie din cadrul Primăriei Suceava. Andronache lucrează în Primăria Suceava începând din anul 1994, iar din 1997 a preluat conducerea actualei Direcţii a Domeniului Public.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava