Concert pascal
MOPAN Suceava

Loredana Groza (53 de ani) a participat la ediția aniversară a Festivalului de Muzică Ușoară Mamaia, Mamaia 60. În ultima seară a acestui eveniment, artista a susținut un recital de zile mari alături de bandul său, Agurida. În plus, ea a cântat, pentru prima dată, alături de celebrul compozitor Horia Moculescu (86 de ani), acesta acompaniind-o la pian. La final, cântăreața a făcut un gest prin care și-a dorit să-și arate admirația față de compozitor, însă fostei soții a acestuia nu i-a picat deloc bine și a ținut să o taxeze în mediul online, exprimându-și indignarea față de ceea ce a făcut Lori, potrivit click.ro.

Gestul Loredanei, acela de a îngenuchea în fața lui Horia Moculescu, i-a adus cântăreței critici dure din partea Marianei Moculescu. Aceasta a făcut-o praf pe artistă, printr-un mesaj pe care l-a postat pe pagina ei de Facebook. „…Dragă, revino-ți!, te-a învățat budismul cum să te închini unui om? Gestul tău este o prostie și o blasfemie! Închină-te lui Dumnezeu!”, a scris Mariana Moculescu pe rețeaua de socializare, potrivit sursei citate.

Pentru Loredana, conform propriilor declarații, faptul că a avut ocazia să cânte cu Horia Moculescu a fost un vis împlinit.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/mariana-moculescu-o-face-praf-pe-loredana-groza-2296269.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava