O maşină parcată pe raza municipiului Rădăuţi a fost incendiată cu un „cocktail Molotov”, poliţiştii demarând cercetările în vederea identificării autorilor. Potrivit unui comunicat de presă, vineri seara, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată despre faptul că la un autoturism parcat pe raza localității, a izbucnit un incendiu.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul este utilizat de un bărbat de 27 de ani, din localitate, care a stins incendiul cu ajutorul unui stingător cu praf și cu apă. Specialiştii I.S.U. Rădăuți sosiți la fața locului au stabilit faptul că incendiul a fost provocat prin aruncarea în interior a unui recipient din plastic în care se afla combustibil și aprinderea acestuia cu un fitil improvizat.
În urma incendiului au fost afectate tetierele de la scaunele din față, tapițeria plafonului și parbrizul, prejudiciul fiind estimat la circa 2.000 de euro, autoturismul fiind asigurat CASCO.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii  infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului.

Maşină incendiată în Rădăuţi cu un cocktail Molotov, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava