• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la autoturismul unei femei din Vatra Dornei. La sosirea echipajelor, autoturismul ardea violent şi exista pericolul de propagare la o casă de locuit, aflată la o distanţă de doar doi metri. În incendiu au ars roata din partea stângă-spate, interiorul portbagajului şi partea stângă a compartimentului motor, și s-au degradat ornamente şi elemente de caroserie.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
El a mai spus că în incendiu nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul autoturismului şi casa de locuit din apropiere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava