MOPAN Suceava

Pompierii militari suceveni au intervenit sâmbătă, 22 octombrie, la nu mai puțin de șapte accidente, care au avut loc în mai puțin de 15 ore. În total, la cele șapte accidente rutiere au intervenit aproximativ 60 de militari cu 18 autospeciale, autospeciale cu accesorii de descarcerare, descarcerare grea, ambulanţe SMURD, autospeciale de intervenţie şi comandă. Persoanelor rănite li s-a acordat primul ajutor medical şi au fost transportate la spitalele din zona de competenţă, de către echipaje SMURD şi SAJ. Primul accident a fost anunţat la ora 8:45 și s-a produs pe raza oraşului Dolhasca, pe DJ208A, unde un autocar, care transporta 38 de persoane, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un stâlp de susţinere a liniei de înaltă tensiune (27.000 V) a CFR. Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu victime.
La ora 10:51 a fost anunţat un accident rutier, produs pe DN2H, în localitatea Gălăneşti, şi în care au fost implicate două autoturisme şi un camion. Două persoane au avut nevoie de îngrijire medicale.
Tot în Gălăneşti a avut loc un alt accident rutier, anunţat la ora 12:52, un autoturism intrând într-un stâlp de beton. În urma accidentului conducătorul auto fiind rănit.
Apoi, la ora 17:57, un autoturism în care se aflau două persoane s-a lovit puternic de o clădire, în localitatea Coșna. Cele două persoane au fost rănite şi au rămas încarcerate, fiind extrase de echipajele ISU Suceava. Potrivit unui comunicat de presă al ISU Suceava, la ora 19:27, dispeceratul pompierilor militari a fost anunțat că pe DJ176, în localitatea Vatra Moldoviţei, s-a produs un accident rutier între două autoturisme, rezultând rănirea a 6 persoane. Un alt accident al fost anunțat la ora 22:39, un autoturism intrând în coliziune cu un stâlp de beton, pe raza localităţii Barnari, oraşul Broşteni. În urma accidentului, două persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată.
Ultimul accident rutier de sâmbătă a fost anunţat la ora 22:57 şi s-a produs în municipiul Suceava, pe str. Humorului. Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a acroşat un indicator de circulaţie, conducătorul auto fiind rănit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava