Concert pascal
MOPAN Suceava

Continuă scandalul monstru dintre Maurice Munteanu și Florin Zamfirescu. Criticul de modă i-a transmis un mesaj dur faimosului actor, după declarațiile făcute recent de acesta, potrivit click.ro.

Orientarea sexuală a lui Maurice Munteanu a devenit subiect de scandal. Vedeta de la „Bravo, ai stil!” a povestit la începutul lunii octombrie ce a pățit în urmă cu mai mulți ani la admiterea pentru UNATC. Ulterior, actorul Florin Zamfirescu a reacționat într-o apariție la TV.

Episodul al treilea din acest conflict s-a derulat duminică, 16 octombrie, pe noul teren de luptă al acestor vremuri – Facebook. Pe rețeaua de socializare, criticul de modă a publicat un mesaj plin de jigniri la adresa lui Florin Zamfirescu. „Tâmpit ești chiar tu, maestre! De o mediocritate sinistră! Nu, nu m-ai blocat, m-ai scîrbit, e o mare diferență. Și faptul că ești, sau nu, de acord nu interesează pe nimeni. Tu nu ești acolo ca să fii de acord cu orientările sexuale ale cetățenilor. Răspunsul mizerabil pe care l-ai dat nu face altceva decît să confirme ceea ce am relatat.”, e parte din mesajul scris Maurice Munteanu pe pagina sa de Facebook, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/maurice-munteanu-a-luat-foc-ce-i-a-transmis-2213011.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava