MOPAN Suceava

La sfârşitul acestei săptămâni, sala LPS Suceava a găzduit un meci caritabil de minifotbal sub egida „Dăruieşte un strop de fericire!”. Punctul culminant al evenimentului sportiv l-a constituit partida dintre selecţionata profesorilor de la Liceul cu Program Sportiv şi o echipă alcătuită din mai mulţi jucători suceveni crescuţi la unitatea de învăţământ suceveană.
Întâlnirea a fost una deosebit de interesantă şi mult gustată de cei prezenţi în tribune şi s-a încheiat cu victoria jucătorilor, un picuţ mai tineri decât adversarii lor, cu scorul de 8-7. Pentru învingători au punctat Stănescu şi Căinari, de câte trei ori şi Cerlincă, de două ori. Pentru selecţionata profesorilor au marcat, Bîgu, de două ori şi Răzvan Bernicu, Ovidiu Murariu, Vasile Moşuc şi „decanul” Dumitru Livadaru.
În pauza meciului a fost organizată o tombolă, trei spectatori care au achiziţionat bilete câştigând premii constând în mingi şi echipamente sportive. Banii adunaţi în urma tombolei au fost donaţi unui elev aflat în nevoie de la LPS Suceava.
La finele evenimentului caritabil a fost lansată „Provocarea manechinului” de către cei prezenţi, prilej cu care cei prezenţi în sală au rămas nemişcaţi în diferite poziţii timp de un minut.
Cel de-al doilea meci de gală din cadrul evenimentului „Dăruieşte un strop de fericire!” a reunit alte două echipe de practicanţi foşti practicanţi ai jocului cu balonul rotund. Selecţionata jucătorilor activi a fost formată din Vlad Hânţăscu,Toma Niga, Vlad Stănescu, Cornel Căinari, Andrei Cerlincă, Cătălin Strugariu, Daniel Păiuş şi Andrei Duman, în timp ce din echipa profesorilor au făcut parte Marius Lup, Ioan Radu, Ovidiu Murariu, Dumitru Livadaru, Răzvan Bîgu, Marcel Creţuleac, Vasile Moşuc, Răzvan Bernicu, Codrin Prorociuc şi Cluadiu Sevaciuc, acesta din urmă fiind principalul promotor al evenimentului caritabil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava