MOPAN Suceava

Salonul Internaţional de Inventică de la Timişoara a fost încă o confirmare a valorii cercetătorilor de la USV. Nu mai puţin de 9 medalii, 2 cupe şi numeroase diplome de apreciere au fost cucerite acolo de echipa de la Facultatea de Inginerie Alimentară.
Un colectiv al Facultăţii de Inginerie Alimentară (FIA) din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) a participat în perioada 11-13 iunie 2015 la Salonul Internaţional de Inventică „Traian Vuia”, organizat la Timişoara. Echipa a fost formată din Gheorghe Gutt, Valentin Popa, Sonia Amariei, Andrei Gutt, Silviu Gabriel Stroe, Florentina Huţanu, Mircea Oroian, Elena Sănduleac şi Sergiu Pădureţ.
Extrem de apreciate, invenţiile prezentate de echipa de la USV au fost răsplătite cu 4 medalii de aur, 2 medalii de argint, 3 medalii de bronz, 2 cupe şi numeroase diplome de apreciere.
Începînd cu anul 2010, cadrele didactice de la Facultatea de Inginerie Alimentară au început să obţină numeroase distincţii naţionale şi internaţionale la unele dintre cele mai prestigioase saloane de inventică, palmaresul fiind absolut impresionant. De exemplu, în 2010, o echipă a facultăţii a primit 6 medalii de aur şi 3 de argint la Salonul Internaţional de Inventică din Croaţia, şi în acelaşi an, la Salonul Internaţional Euroinvent , Iaşi, 2 medalii de aur, două de argint, una de bronz şi o diplomă de excelenţă. Salonul International de Invenţii, Cercetare Ştiinţifică şi Tehnologii noi – Inventika – Bucureşti, 2014, a adus echipei de la Facultatea de Inginerie Alimentară 2 medalii de aur, 5 de argint şi 1 de bronz , iar Salonul Internațional de Invenţii, INNOVA – EUREKA, BRUSSELS – 2014: 1 medalie de aur, 1 medalie a Institutului de cercetare în chimie industrială-Varşovia şi medalia Fundaţiei HALLER-Pro Invention Katowice. În total, peste 70 de premii și medalii obţinute de personalul cu norma de bază în universitate pentru activităţi de cercetare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava