Comenzi MOPAN Suceava

De curând, sesiunile de cumpărături din Iulius Mall Suceava sunt completate cu o nouă destinație, dedicată pasionatelor de bijuterii și accesorii cu dichis. Brandul Meli Melo a deschis un magazin în îndrăgita destinație de shopping, spre încântarea clientelor care vor să fie mereu în tendințe.

Bijuterii felurite, piese vestimentare, încălțăminte și accesorii glamour sunt propunerile care definesc magazinul Meli Melo – Paris, inaugurat recent în Iulius Mall Suceava. Situată la parter, noua locație este dedicată domnișoarelor și doamnelor de toate vârstele, care acordă o atenție deosebită fiecărui detaliu al ținutei, preferând rafinamentul și urmărind tendințele actuale. Meli Melo este locul cu fantezie, culoare și stil, unde fiecare își găsește accesoriile potrivite pentru personalitatea și stilul său.

Clientele vor descoperi în magazinul Meli Melo din Iulius Mall Suceava articole deosebite, care să le ajute să fie cochete și în pas cu moda. Cercei, coliere, brățari, inele și alte bijuterii strălucitoare, o gamă largă de podoabe pentru păr, eșarfe, pălării, curele, ceasuri, ochelari de soare și alte accesorii trendy sunt câteva dintre produsele pe care le pot alege din noua locație. Totodată, Meli Melo propune și o linie de încălțăminte și piese vestimentare de sezon, inspirate din tendințele actuale. De un rafinament aparte, cu motive etno sau reprezentative pentru culturile lumii, în nuanțe de culori electrizante sau discrete, simpliste sau cu design elaborat, articolele Meli Melo le inspiră pe femei să își pună în valoare ținutele și le ajută să se facă remarcate.

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin dedicat stilului feminin în anul 1998, în București, și s-a dezvoltat în cel mai mare lanț de magazine de bijuterii și accesorii din România. În prezent, brandul deține un total de 40 de magazine, dintre care un magazin în Chișinău și două în Sofia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava