• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O masterandă de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a luat mențiunea specială a juriului la cea de-a IX-a ediție a concursului național de traduceri „Mot à Monde”. Este vorba despre Ana-Maria Antonesei, masterandă în anul I, la „Teoria și Practica Traducerii”, în cadrul Facultății de Litere și Științe ale Comunicării. Profesorii coordonatori ai Anei sînt conferențiarul universitar doctor Raluca-Nicoleta Balațchi și lectorul universitar doctor Corina Iftimia. Ceremonia de premiere a laureaților concursului de traduceri „Mot à Monde” a avut loc la Universitatea „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca, sub egida Institutului Francez din Cluj, în colaborare cu Organizația Internațională a Francofoniei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava